Të mirat detare: NË TENDER 37 PLAZHE TË ULQINIT

Plazhi i madh, Velika plazaNë ueb faqen e Ndërmarrjes publike për menaxhimin e të mirave detare, me seli në Budva, dje është publikuar shpallja publike për dhënien me qira të 37 plazheve në territorin e komunës së Ulqinit.

Ofertat për qiramarrje mund të jepen çdo ditë pune prej 8.30 deri në ora 15, deri më 10 shkurt në ora 11.

Nga kjo ndërmarrje është njoftuar që ato do të hapen publikisht atë ditë, pesë minuta më vonë.

Cilat plazhe të Ulqinit janë në tender mund ta shihni në këtë link:

http://morskodobro.com/administrator/components/com_koristenje/assets/dokumenti/c4faa4b9bfe95615a405cca5cecb53b8.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…