Të mirat detare: NË ULQIN LULËZON NDËRTIMI I EGËR

Kontrollorët e NP “Të Mirat detare” kanë dorëzuar dy padi të reja Drejtorisë për punë inspektuese për shkak të ndërtimit pa leje në Ulqin dhe në zonën të cilën e menaxhon kjo ndërmarrje publike.Morsko dobro 1

“Me vizitën e hapësirës në komunë të Ulqinit, kemi konstatuar që në vendbanimin Shtoj i poshtëm, 350 metër nga kthesa për në plazhin “Copacabana” në drejtim të lumit Buna, në parcelën kadastrale nr. 1268 ose 1248 K.K. Shtoj i poshtëm kryhen punët ndërtimore, ndërtimi i katit në objektin ekzistues.

Meqë bëhet fjalë për punë pa leje ndërtimi është e nevojshme të kryhet kontrolli i hapësirës nga ingerencat e Drejtorisë për punë inspektuese”, thuhet në padinë e parë në të cilën kishte qasje “Primorske novine”.MD 2

Padia e dytë ka të bëjë me ndërtimin në vendbanimin Shtoj i epërm, në parcelën kadastrale nr. 1065 apo 1095/2 K.K. Shtoj i poshtëm, ku zhvillohen punët ndërtimore në ndërtimin e katit me sipërfaqe rreth 70 m2, në objektin ekzistues, pa leje ndërtimi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do