Të Mirat Detare: PAGESA E DOBËT E LOKACIONEVE, DO TË NISEN PADITË

Lumi Buna, Bojana

Gati tre herë e gjysmë është më e ulët vlera e kontratave të cilët Ndërmarrja Publike për Menaxhimin e Të Mirave Detare ka nënshkruar këtë vit me qiramarrësit e lokacioneve në brigjet e Bunës, shkruan Vijesti.
Siç thuhet, deri tani janë nënshkruar 110 kontrata me vlerë rreth 106 mijë euro.
Nga Të Mirat Detare thonë se nëse qiramarrësit e lokacioneve nuk i shlyejnë obligimet deri në mesin e javës së ardhshme do të iniciojnë proceset gjyqësore kundër tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…