Të mirat detare: PLAZHET E ULQINIT PREJ SOT NË TENDER

Plazhi i madh, Velika PlazaNdërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare ka njoftuar që prej sot do të shpellën tenderët për qiramarrjen e plazheve në Ulqin.

Shtohet se shpallja publike për dhënien e lokaliteteve për objekte të përkohshme në zonën e të mirave detare do të shpallet nga fundi i këtij muaji në mënyrë që nga mesi i shkurtit të kryhen veprimet e ankandit.

“Tenderët për qiramarrjen e plazheve janë përgatitur në pajtim me çmimoren e deritashme të kompensimeve bazë dhe nuk do të ndryshojë shumë nga ajo e vjetshmja, ndërsa për shkak të ditëve të pushimit të festave, kohëzgjatja e tenderit do të jetë 30 ditë”, thanë nga ky institucion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…