Të Mirat detare: SHEMBET VETËM NJË SHTËPIZË NË BUNË

Ada-BojanaInspektorët e mbrojtjes së hapësirës nuk kishin shumë punë në Bunë. Të mërkurën është shembur vetëm një objekt i pronarit të panjohur me sipërfaqe prej 24 metër katrorë, në grykdershjen e Bunës në det, në bregun e djatht.

Kjo do të thotë që praktikisht të gjithë nga 430 pronarë të shtëpizave në Bunë kanë nënshkruar marrëveshjen me ndërmarrjen publike për menaxhim me të mira detare nga Budva, duke përfshirë këtu edhe pronarët e shtëpizave të peshkatarëve.

Edhe pse ato janë ankuar në të gjitha anët, nga të Mirat detare ishin të pamëshirshëm që duhet të shlyhen të gjitha detyrimet ndaj shtetit.

Në thelb ato thonë: për traditën dhe peshkatarët, të brengoset dikush tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…