Të Mirat Detare: SHPALLET TENDERI PËR RREGULLIMIN E MOLES SË MADHE

Ndërmarrja Publike për Administrimin e të Mirave Detare të Malit të Zi shpalli të hënën thirrjen publike për përzgjedhjen e kontraktuesit për rregullimin e “Moles së madhe” – limanit poshtë Kalasë së Ulqinit.

Velika skela, Molja e madhe

Me detyrën projektuese është përfshirë pllakëzimi i tërë sipërfaqes së platosë, vendosja e instalimeve elektrike nëntokësore, heqja e blloqeve të prishura të betonit, heqja e shkallëve të prishura dhe ndërtimi i shkallëve të reja, vendosja e shtyllave të ndriçimit publik, rregullimi hortikulturor dhe vendosja e mobiljeve urbane. Me këtë punë është paraparë edhe rikonstruktimi i tribunës në Molen e madhe dhe organizimi i hapësirës e cila do të jetë e përshtatshme për mbajtjen e manifestimeve të qytetit.Molja e Madhe 1, Velika skela 1

Thirrja publike do të jetë e hapur për 60 ditë, ndërsa kontraktuesi i përzgjedhur do të ketë afat 180 ditë nga dita e fillimit të punimeve që të përfundojë rregullimin e Moles së madhe.

Sipërfaqja e përgjithshme e projektimit është 4600 m2, ndërsa vlera e këtij prokurimi publik, me TVSH, është 810.000 euro. Molja e Madhe, Velika skela

Leave a Reply

Your email address will not be published.

“Koha Javore”: QANI OSMANI REDAKTOR PËRGJEGJËS
“Koha Javore”: QANI OSMANI REDAKTOR PËRGJEGJËS

E vetmja gazetë javore në gjuhën shqipe në Mal të Zi, “Koha javore” ka një kryeredaktor të ri nga numri 1022. Këshilli programor i kësaj gazete vendosi që këtë funksion ta kryejë sociologu dhe publicisti

Të marten koncerti i sezonit: NË ULQIN PERFORMOJNË YJET E MUZIKES KLASIKE
Të marten koncerti i sezonit: NË ULQIN PERFORMOJNË YJET E MUZIKES KLASIKE

Të martën e ardhshme ulqinakët dhe mysafirët e tyre do të kenë një mundësi unike për të ndjekur një koncert të katër yjeve të muzikës klasike. Bëhet fjalë për Josif Gjipalin dhe Kastriot Tushën, tenor

Art club: U PËRURUA LIBRI “BALADA POPULLORE TË SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI” I AUTORIT ISMAIL DODA
Art club: U PËRURUA LIBRI “BALADA POPULLORE TË SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI” I AUTORIT ISMAIL DODA

Në sallën e mbushur përplot të Shtëpisë së Kulturës – Ostros, të mërkurën (10 gusht 2022) është bërë përurimi i përmbledhjes “Balada popullore të shqiptarëve në Malin e Zi” të autorit Ismail Doda. Në emër

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas