Të Mirat Detare: UJI I DETIT NË ULQIN ME CILËSI TË SHKËLQYER

 

Kvalitet moraRezultatet e analizës së cilësisë së ujit të detit në Ulqin, e cila është bërë në mesin e muajit qershor, treguan se ai është i rregullt nga ana sanitare dhe i sigurt për larje dhe rekreacion, njoftojnë nga Ndërmarrja Publike për Menaxhimin e Të Mirave Detare.

Thuhet se në të 16 plazhet në Komunë të Ulqinit uji kishte cilësi të shkëlqyer K1.

Rezultatet e hulumtimit të cilësisë sanitare të ujit të detit si dhe të dhënat për temperaturën e detit, ajrit dhe salinitetit për çdo plazh veç e veç mund të shikohen në aplikacionin i cili gjendet në Faqen e internetit www.morskodobro.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”