Të Mirat Detare: UJI I DETIT NË ULQIN ME CILËSI TË SHKËLQYER

 

deti, more, plazaNga Ndërmarrja Publike për Menaxhimin e Të Mirave Detare njoftuan se kanë vazhduar kontrollet e rregullta të cilësisë në plazhet publike.

Sipas analizave të kryera nga Instituti për Biologjinë e Detit nga Kotorri në periudhën prej me 20 deri me 24 qershor, në 16 plazhet në komunë të Ulqinit cilësia e ujit ishte e shkëlqyer, K1.

“Këto rezultate vërtetojnë se uji i detit në plazhet e Ulqinit ka cilësi të shkëlqyer, gjegjësisht se është i rregullt nga ana sanitare, si dhe i sigurt për larje dhe rekreacion”, shtojnë nga ky institucion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…