Të Mirat Detare: UJI NË ULQIN ME CILËSI TË SHKËLQYER

 

Morsko dobroRezultatet e analizës së cilësisë së ujit të detit në plazhet publike, kanë treguar se uji i detit në tërë territorin e rivierës së Ulqinit ka cilësi të shkëlqyer.

Kjo do të thotë se uji, siç shtohet, është i rregullt nga ana sanitare dhe i sigurt për larje dhe rekreacion.

Analizën e cilësisë së ujit të detit në mes të javës së kaluar e bëri Instituti për Biologjinë e Detit nga Kotorri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…