Të premten e ardhshme: NË QEVERINË E MALIT TË ZI NËNSHKRUHET KONTRATA PËR HOTELIN EKSKLUZIV NË SUKË

Të premten, më 7 prill, në Qeverinë e Malit të Zi në Podgoricë do të nënshkruhet kontrata me kompaninë “Royal” nga Prishtina për dhënien me qira afatgjatë të lokacionit Suka.

Në këtë mënyrë u krijuan të gjitha parakushtet për fillimin e ndërtimit të një hoteli të ri në lokacionin e ish “Jadranit”, në të cilin do të investohen rreth 50 milionë euro.

Nga “Royal” është bërë e ditur se operatori i hotelit të ri do të jetë brendi me famë botërore “Hilton”.

Hoteli në Sukë u ndërtua fillimisht në vitin 1938 dhe u shkatërrua në tërmetin katastrofal më 15 prill 1979.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…