Të premten: FILLIMI I REALIZIMIT TË PROJEKTIT ME KFW BANKËN

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitNë Komunë të Ulqinit të premten do të nënshkruhet kontrata për blerjen e materialeve dhe matësve të ujit për NP “Ujësjellës dhe kanalizimi”.

Në këtë mënyrë praktikisht do të fillojë realizimi i projektit të rikonstruktimit të rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit në Ulqin, i cili po realizohet nga kredia e bankës gjermane KfW me vlerë prej rreth 20 milion euro.

Gjatë nënshkrimit të kontratës e pranishme do të jetë edhe sekretarja shtetërore në Ministrinë e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Daliborka Pejoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…