Të premten: MATURANTËT VULLNETARISHT JAPIN GJAK

Dhurimi i Gjakut, Davanje krviShkolla e mesme “Vëllazërim bashkim” nga Ulqini organizon aksionin e dhënies vullnetare të gjakut të premten, më 18 mars, me fillim në ora 10, njoftohet Portali Ul-info nga Enti për transfuzionin e gjakut të Malit të Zi.

Siç thuhet, në aksion do të marrin pjesë maturantët, por edhe qytetarët e interesuar për dhënie vullnetare të gjakut.

Vitin e kaluar një aksion i tillë është organizuar në ndërtesën e administratës lokale në këtë qytet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…