Të premten: NDESHJA E GAZETARËVE SPORTIV TË MALIT TË ZI DHE SHQIPËRISË

futboll, fudballIdeja e cila u krijua në fillim të janarit të këtij viti gjatë mbajtjes së garës rrugore të atletikës në Ulqin kur u takuan drejtuesit e shoqatave të gazetarëve sportiv të Malit të Zi dhe Shqipërisë të luajnë një ndeshje miqësore në Ulqin, do të realizohet të premten nga ora 18 në terrenin e Qendrës së futbollit “Causheviq” në Plazhin e madh.

“Vërtet gëzohemi që plani dhe dëshira do të na realizohet dhe që nikoqir do të jenë QF Causheviq, hoteli Dajti dhe qyteti i Ulqinit dhe në këtë mënyrë modeste të vërtetojmë atë që përpiqemi dhe që është traditë e kësaj trevë, e kjo është ndjenja e veçantë për mikun, komshiun, bashkëpunëtorin dhe kolegun pavarësisht nga është dhe cilës fe apo komb i takon”, tha njëri nga organizatorët e këtij takimi Misho Causheviq dhe shtoi që do të bëj çdo që të gjithë të ndjehen si në shtëpi të vet, si dhe që ky lloj shoqërimi të bëhet traditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e parë dhe ishin kryesisht gjermanë të sjellë nga agjencia “Miramare”.

Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT
Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT

Me rastin e fillimit të realizimit të projektit “Furnizimi me ujë dhe rregullimi i ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut – V, Ulqin”, kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari me bashkëpunëtorë

Në fillim të javës së ardhshme: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ NË VIZITË ZYRTARE NË KOMUNËN E ULQINIT
Në fillim të javës së ardhshme: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ NË VIZITË ZYRTARE NË KOMUNËN E ULQINIT

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, në fillim të javës së ardhshme do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Delegacioni me kryeministrin do të përfshijë edhe një sërë ministrash

Rikonstruksioni i “Mediteranit”: VILA E RE LUKSOZE ME DY PISHINA DERI NE MAJ
Rikonstruksioni i “Mediteranit”: VILA E RE LUKSOZE ME DY PISHINA DERI NE MAJ

Kompania “Becovic Management Group” është duke punuar në rikonstruksionin e hotelit të saj “Mediteran”. Siç theksohet, deri në maj të këtij viti do të përfundojnë punimet për ndërtimin e “Ville Version”,

Ulqin: ABAZOVIQI PARALAJMËRON SË SHPJETI PERFUNDIMIN E ADAPTIMIT TË URGJENCËS
Ulqin: ABAZOVIQI PARALAJMËRON SË SHPJETI PERFUNDIMIN E ADAPTIMIT TË URGJENCËS

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq bëri të ditur që së shpejti pritet të përfundojë adaptimi dhe rindërtimi i Urgjencës në Ulqin. Sipas tij, kjo dinamikë është është dakorduar të hënën në një bisedë