Të premten: PA RRYMË DISA PJESË TË ULQINIT

Energjia elektrike, rryma, Elektricna energjija, StrujaPjesë të Ulqinit do të jenë të premten pa rrymë për shkak të vendosjes së sahateve të rinj elektronik dhe punimeve në rrjetë, njoftohet nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes.

Rrymë nuk do të ketë një pjesë e bulevardit Teuta tek objekti Idea deri në Kodra, prej orës 10 deri në 12.

Prej orës 10 e 40 minuta deri në 16 e 45 minuta pa furnizim me energji elektrike do të jetë pjesa e Plazhit të madh kah Shtoji dhe një pjesë e Shtojit të poshtëm deri tek hoteli Imperial.

Pa rrymë, nga ora 13 deri në ora 19, do të mbes një pjesë e rrugës Vido Matanoviq, rruga 7 dhe një pjesë e Limanit deri tek kisha.

Nga ora nëntë deri në ora 15, pa energji elektrike do të mbes rruga prej shkollës kah Plazhi i vogël dhe një pjesa e Ranës deri tek Kalaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…