Të premten: PËRURIMI I LIBRIT “SHKOLLA SHQIPE NË ULQIN”

Qendra për kulturë – Biblioteka dhe Bashkimi i krijuesve shqiptar në Mal të Zi organizojnë përurimin e librit “SHKOLLA SHQIPE NË ULQIN -historiku dhe veteranët”, të autorëve Hajro Ulqinaku dhe Gani Karamanaga.

Përurimi do të mbahet të premten, më 5.05.2023, në ora 19:00, në Galerinë e Qendrës për kulturë.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…