Të rejat nga FK “Massage”: ZUMBA TRE HERË NË JAVË

Në Fitnes klubin “Massage” Ulqin tre here në javë është mysafirë i vetmi instruktor i licencuar I Zumbes në Mal të Zi Jovana Mihaleviq, të cilën e ndihmon bashkëvendësja jonë Hana Resulbegoviq.Srdjan Fitness bannerZumba fitnes paraqet orët e vallëzimit të cilët, përveç se janë argëtues, e sjellin trupin tuaj në formë të mirë.

Zumba fitnes është stërvitje e maskuar në argëtim- ushtrime aerobike efikase të cilët përcjellin ritmin e inspiruar nga muzika latine.

Zumba orët janë lehtësisht të dispozicion, mirëpo një numër i vogël i fitnes qendrave ka trajner të specializuar me certifikata për instruktor të Zumbas. Nëse jeni fillestar pyetni për nivelet e trajnimit Zumba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…