Të rinjtë e SD: NDAHEN NDIHMAT PËR FËMIJËT ME PENGESA NË ZHVILLIM

SD 1Të rinjtë e Socialdemokratëve (SD) kanë ndarë të mërkurën ndihma për fëmijët me pengesa në zhvillim në komunë të Ulqinit.

Ndihma është ndarë në qendrat ditore “Sirena” dhe “E drejta për jetë”.

“Ky është aksioni i jonë tradicional të cilin e organizojmë para Vitit të Ri. Dëshirojmë që në këtë mënyrë këto fëmijë të ndjejnë që janë pjesëtarë të respektuar të komunitetit tonë”, thanë të rinjtë e SD-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…