Të shtunën: AKSIONI I MADH I PASTRIMIT

ldim poster ulicnjAsociacioni për prosperitet demokratik-Zid ka caktuar lokalitetet në Ulqin të cilët me 10 maj do të pastrohen në kuadër të aksionit “Lets Do It Montenegro”. Në marrëveshje me organizatat dhe me qytetarët janë zgjedhur lokalitetet në të cilat gjenden sasitë më të mëdha të mbeturinave, e të cilat gjenden në zonën bregdetare.

Vullnetarët të shtunën do të mblidhen në pikat grumbulluese dhe pastaj do të shpërndahen në lokalitet të cilat do ti pastrojnë. Pikat grumbulluese do të jenë vendet në të cilat vullnetarët mund të marrin mjetet për pastrim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…