Të shtunën Dita e Komunës së Ulqinit: ASNJË SOLEMNITET, VETËM URIME TË RASTIT

ULCINJE shtuna e parë e prillit është Dita e qytetit, sipas Statutit të Komunës së Ulqinit. Në këtë mënyrë në mënyrë simbolike shënohet fillimi i sezonit turistik, ndërsa qyteti rikujton traditën e vet detare dhe ullishtare.

Është bërë rregull se atë ditë në Sallën e Madhe të Qendrës për Kulturë mbahet mbledhja solemne e Kuvendit të Komunës me praninë e mysafirëve të të ftuarve të shumët.

Mirëpo, në vrullin e epidemisë së koronavirusit, të shtunën, me 4 prill nuk do të ketë solemnitete.

Përveç urimeve të rastit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…