Të shtunën: FILLON VERA

Lindja e diellitVera këtë vit në Ulqin fillon të shtunën, më 21 qershor në ora 12:52. Në të njëjtën kohë për banorët e hemisferës jugore fillon dimri.

Dielli në Ulqin të shtunën do të lind në ora 4:52, ndërsa do të perëndojë në ora 20:37, do të thotë që dita do të zgjasë 15 orë e 45 minuta, ndërsa nata vetëm tetë orë dhe 15 minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…