Të shtunën: HAPJA SOLEMNE E FAKULTETIT

FakultetNë Ulqin të shtunën e ardhshme solemnisht do të hapet paralelja e Fakultetit për studime afariste mesdhetare (FSAM), mëson Portali Ul-info.

Nga Administrata e fakultetit theksojnë që mësimi fillon dy ditë më vonë, gjegjësisht të hënën, më 15 shtator.

Regjistrimi në nivel vjetor në FSAM është 1500 euro, ku në momentin e regjistrimit paguhet 20 për qind nga shuma e caktuar, ndërsa mjetet e mbetura në 10 këste mujore nga 120 euro.

Përkrahje të fuqishme hapjes dhe punës së FSAM i dha administrata lokale. Institucioni i parë i arsimit të lartë i hapur ndonjëherë në Ulqin për fillim do të punojë në ndërtesën e Qendrës për kulturë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…