Të shtunën: MBAHEN GARAT E RECITUESVE TË RINJ

Fondacioni “Studenti” organizon “Garat e recituesve të rinj – Ulqin 2017”, për shkollat në gjuhën shqipe në Malin e Zi.

Garat do të mbahen të shtunën, me 18 nëntor të vitit 2017, në orën 18.

Ky eveniment tashmë tradicional do të mbahet në Galerinë e Qendrës së kulturës – Ulqin.Studenti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…