Të shtunën: OLDTAJMER FEST ULQIN 2014

Old timer fest 2013Gjatë kësaj fundjave Ulqinakët do të mund të ndjejnë shpirtin e kohëve të vjetra në Oldtajmer fest Ulqin 2014.

Ky manifestim tashmë tradicional mbahet të shtunën më 6 korrik, gjegjësisht për të shtatën herë, në organizim të Oldtajmer klubit “Olcinium”, e me përkrahje të Organizatës turistike të Ulqinit.

Në këtë tubim, siç është paralajmëruar, do të ketë pjesëmarrës nga shtete të shumta evropiane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…