Teatri Teuta: TË SHTUNËN “SY N’SY” ME DRITAN ABAZOVIQIN

Të shtunën, më 12 shkurt, Teatri “Teuta” nga Ulqini organizon një mbrëmje të veçantë.

Mysafirë special i “SY N’SY”, evenimentit tashmë të njohur kulturor të kësaj trupe teatrale, do të jetë Dritan Abazoviqi.

Mbrëmja do të mbahet në Qendrën e Kulturës në Ulqin, me fillim në ora 19, ndërsa bileta hyrëse kushton 2 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…