Telekom: EDHE NË ULQIN INTERNETI 4G

4GTelekomi i Malit të Zi ka njoftuar që qytetarët e Ulqinit kanë mundësi të përdorin 4G internetin.

“Interneti super i shpejtë për pajisjet mobile i mundëson përdoruesve të rrjetit 4G të Telekomit shpejtësitë maksimale deri në 150 Mbps (download) dhe deri në 75 Mbps (upload)”, thuhet në njoftim.

Përveç navigimit super të shpejtë, teknologjia 4G përkrah aplikacionet mobile për mobile TV, video straming, online gaming, si dhe përmbajtjet video në formatin HD. Me 4G fitohet deri në 4 herë download më i shpejt dhe upload-i shtatë herë më i shpejtë se në 3G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…