Temperatura e detit: DY SHKALLË MË E LARTË SE MESATARJA E FILLIMIT TË QERSHORIT

Deti, MoreTemperaturat e Detit Adriatik janë mbi mesatare për këtë periudhë të vitit, publikoi shërbimi meteorologjik “Severe Weather Europe”.

Thuhet se për shkak të ditëve mbi mesatare të nxehta gjatë prillit dhe majit erdhi deri tek rritja e konsiderueshme e temperaturës së detit.

Kështu, për shembull, dje në Ulqin temperatura e detit ishte 26 shkallë Celsius, që është rreth dy shkallë më lartë se mesatarja në fillim të qershorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…