Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”

Menjëherë pas normalizimit të Portalit të Prokurimit Publik, Komuna e Ulqinit shpalli tender për asfaltimin e rrugëve në territorin e kësaj vetëqeverisje lokale.

Siç thuhet në ftesë, vlera totale e këtyre punimeve inxhinierike dhe ndërtimore është 475.207 euro.

Pjesa më e madhe e këtyre mjeteve do të shpenzohet për asfaltimin e Bulevardit “Teuta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…