Tenis: SELITA FITUES I TURNEUT NË PODGORICË

TenisTenisti i Klubit të tenisit “Belvi” Genc Selita është fitues i turneut për lojtarë deri në moshën 16 vjeç i cili këtë javë është luajtur në terrenet e klubit “As” nga Podgorica.

Ai në ndeshjen finale fitoi Nikolla Medenica nga KT “Nikshiq”.

Kjo fitore bëhet akoma më e rëndësishme kur e dimë që Medenica është i renditur më mirë se Selita në rang listën e meshkujve të Federatës së Malit të Zi të tenisit deri në moshën 16 vjeç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…