The Banker: ERSTE BANKA PËR TË PESTËN HERË BANKA MË E MIRË NË MAL TË ZI

Aleksa LlukiqRevista “The Banker” për të pestën herë e shpalli Erste Bankën nga Podgorica për “Bankën e vitit në Mal të Zi”.

Çmimet e kësaj reviste prestigjioze, e cila vepron në kuadër të grupimit Financial Times, këtë vit u shpallën në ceremoninë online të mbajtur me 2 dhjetor.

“Kemi nderin dhe kënaqësinë të pranojmë këtë çmim prestigjioz si dëshmi e punës tonë cilësore dhe përgjegjësisë në qasjen ndaj klientëve të prekur nga pandemia e cila u njoh edhe në komunitetin mediatik ndërkombëtarë. Erste banka vazhdoi të qëndrojë afër klientëve dhe i përkrahu duke mundësuar likuiditetin e menjëhershëm gjatë mbylljes pranverore. Duke e lëvizur përqendrimin në efektet e krizës së shkaktuar nga COVID-19 të cilët nuk janë momentale dhe as të drejtpërdrejta, vazhdojmë të ofrojmë përkrahjen e qëndrueshme përmes mekanizmave të rikonstruktimit të industrive dhe klientëve”, tha Aleksa Llukiq, drejtori ekzekutiv kryesor i Erste bankës në deklaratën e dhënë për revistën “The Banker”.

“Ky shpërblim i takon të gjithë të punësuarve të bankës dhe është shtysë që të vazhdojmë të ndërtojmë bankën udhëheqëse në Mal të Zi, me përgjegjësi dhe përkushtim”, përfundoi Llukiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

“Koha Javore”: QANI OSMANI REDAKTOR PËRGJEGJËS
“Koha Javore”: QANI OSMANI REDAKTOR PËRGJEGJËS

E vetmja gazetë javore në gjuhën shqipe në Mal të Zi, “Koha javore” ka një kryeredaktor të ri nga numri 1022. Këshilli programor i kësaj gazete vendosi që këtë funksion ta kryejë sociologu dhe publicisti

Të marten koncerti i sezonit: NË ULQIN PERFORMOJNË YJET E MUZIKES KLASIKE
Të marten koncerti i sezonit: NË ULQIN PERFORMOJNË YJET E MUZIKES KLASIKE

Të martën e ardhshme ulqinakët dhe mysafirët e tyre do të kenë një mundësi unike për të ndjekur një koncert të katër yjeve të muzikës klasike. Bëhet fjalë për Josif Gjipalin dhe Kastriot Tushën, tenor

Art club: U PËRURUA LIBRI “BALADA POPULLORE TË SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI” I AUTORIT ISMAIL DODA
Art club: U PËRURUA LIBRI “BALADA POPULLORE TË SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI” I AUTORIT ISMAIL DODA

Në sallën e mbushur përplot të Shtëpisë së Kulturës – Ostros, të mërkurën (10 gusht 2022) është bërë përurimi i përmbledhjes “Balada popullore të shqiptarëve në Malin e Zi” të autorit Ismail Doda. Në emër

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas