The Long Beach Hotel Montenegro: NË SEZONIN E RI ME PAMJE TË RE

The Long Beach HotelNga Kompania “Karisma” njoftuan se në sezonin e ri “The Long Beach Hotel Montenegro” (ish hoteli “Olimpik”)  do të ketë pamje të re.

Siç theksohet, javët e ardhshme do të rinovohet Lobi i hotelit (hapësira pranë recepsionit, me tavolina, karrige ose kolltukë), hapësirat e përbashkëta dhe restoranti.

Po ashtu, është paralajmëruar që prej verës ky hotel në fillim të Plazhit të Madh do të ketë pishinë të hapur dhe të mbyllur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…