The New Hotel Mediteran “Villa Edition”: VENDE TË HAPURA PUNE

The New Hotel Mediteran “Villa Edition” shpalli vende te hapura pune si vijon:
2 pozita (Agjente e Shitjes/Recepsioniste)
Kushtet e nevojshme:
1.Te kete pervoje pune ne shitje dhe te jete e komunikueshme me kliente.
2.Te kete njohuri per shitjen e sherbimeve hoteljere, aranzhmaneve turistike, etj
3.Te kete njohuri ne perdorim sistemi rezervimi bazik, trajnimi perfshihet nga kompanije.
4.Te jete fleksibile me orarin e punes.
5.Te kete njohuri ne gjuhen Angleze.
Kandidatet e interesuara duhet të dërgojne CV-në në e-mail:
+38268003311
Ju mirepresim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…