TIKA: SË SHPEJTI PËRFUNDOJMË DHE UJËSJELLËSIN NË KRAJË

“Deri në fund të këtij viti planifikojmë të realizojmë edhe 4 deri në pesë projekte të ngjashme në Tivar”, deklaroi në Ostros koordinatori i agjencisë për bashkëpunim dhe koordinim ndërkombëtar të Turqisë, TIKA, Biroll Çetin.

Kjo organizatë ka pajisur me mjete mjekësore ambulancën e rinovuar në qendër të Krajës, e cila të mërkurën është hapur solemnisht.

Çetin tha që TIKA para dy viteve ka filluar ndërtimin e ujësjellësit në Krajë. “Ky projekt është përfunduar dhe shumë shpejt do ti dorëzohet kompetentëve dhe qytetarëve në përdorim”, shtoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…