Tivar: SUBASHIQ NË KRYE TË PARLAMENTIT KOMUNAL

Osman Subashiq, Osman SubasicNë mbledhjen e sotme për kryetar të ri të Kuvendit komunal të Tivarit u zgjodh Osman Subashiq (61), nënkryetari i deritashëm i komunës dhe anëtarë i këshillit qendror të PDS-së, njofton Portali Vijesti.

Me profesion jurist i diplomuar, Subashiq gjatë karrierës ishte ndihmës ministër i punëve të brendshme, drejtori i Sektorit juridik në ndërmarrjen “Rumiatrans”, si dhe sekretar i sekretariateve komunale.

Duke u falënderuar për zgjedhjen, ai tha që beson në përbërjen e re të KK të Tivarit dhe theksoi që kuvendi do të jetë i suksesshëm nëse të gjithë së bashku do të respektojnë ligjet, statutin dhe rregulloren e KK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…