Tonesen: ADA ËSHTË PARAJSË E VËRTET NË TOKË

Lena Tonesen është Norvegjeze atraktive e cila bashkatdhetarët e vet i ka mrekulluar me blog. Për vetëm dy javë blogu i saj është renditur në listën e më të njohurve në Norvegji në konkurrencë prej gati 45 mijë blogerëve.

Lena këtë verë e vizitoi Ulqinin dhe ishte e magjepsur, sidomos me Adën. “Ky ishull është i pabesueshëm, për mua parajsë e vërtet në tokë. Më ka pëlqyer shumë deti Adriatik i cili është shumë më i ngrohtë se oqeani”, tha ajo.Lene Tonnesen“Me që fotografoj të gjitha që i kam interesant, këtu mbas shumë kohëve kisha problem si ti zgjedh fotografitë më të bukura dhe që sa më mirë ta përcjell atmosferën”, tha kjo Norvegjeze dhe shtoi: “Njerëzit më së shumti i besojnë përshtypjeve personale të njerëzve tjerë – reklama sa do e mirë që është menduar asnjëherë nuk ka efekt të tillë, ndërsa shpejtësia e internetit të gjitha i bënë të qasshme në kohën reale”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do

Ulqin: PREZANTOHET PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJËVE TË KOMUNËS SË ULQINIT
Ulqin: PREZANTOHET PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJËVE TË KOMUNËS SË ULQINIT

  Sot, para zyrtarëve të Vetëqeverisjes Lokale, institucioneve publike dhe aktorëve të tjerë vendorë, prezantuam dokumentin PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJVE. Ky plan paraqet një vlerë të

Të premten: TRIBUNË ISLAME DHE PROMOVIM I LIBRIT
Të premten: TRIBUNË ISLAME DHE PROMOVIM I LIBRIT

Mexhlisi i Bashkësisë Islame Ulqin në bashkëpunim me organizatën Horizonti – Qendra për mirëkuptin ndërkulturorë Ju fton të merrni pjesë në Tribunë Islame dhe promovim të librit „Dilemat bashkëkohore

Gjekë Gjonaj: Husein Bato Dukaj, la pas një vepër që kapërcen shumë jetë
Gjekë Gjonaj: Husein Bato Dukaj, la pas një vepër që kapërcen shumë jetë

U bënë shtatë vjet  nga vdekja e parakohshme,   në moshën 56 vjeçare,  të Husein Bato Dukaj, regjisorit të parë të shkolluar  në Mal të Zi, me të cilin kam punuar disa vite  në TVMZ.  Dhe këtë përvjetor

Jashtëzakonisht ngrohtë edhe në ditët në vijim: DJE NE ULQIN REKORD – 37.7 GRADË
Jashtëzakonisht ngrohtë edhe në ditët në vijim: DJE NE ULQIN REKORD – 37.7 GRADË

Për shkak të valës tropikale dhe temperaturave jashtëzakonisht të larta, alarmi meteorologjik portokalli është në fuqi dhe në ditët në vijim do të jetë shumë nxehtë, ndërsa gjatë fundjavës temperatura