Tradita u ringjallë: 239 NJERËZ NË MAJE TË RUMISË!

239 bjeshkatarë u ngjitën të dielën në malin e Rumisë, që është madje tre herë më shumë se vitin e kaluar, mëson portali UL-info. Gjithçka, siç pohojnë në Shoqatën e bjeshkatarëve “Rumia” shkoj në rregull dhe në pajtim me traditën.

Në maje të Rumisë janë mbajtur gara, siç janë kërcim së gjati, tërheqja e litarit dhe hedhja e gurit.

Bjeshkatarët në fshatin Brisk, në Krajë, i priten disa qindra njerëz nga Kraja, Ulqini dhe Tivari, ku është organizuar program i pasur kulturor dhe artistik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…