Tre ditë nuk do të punojnë shitoret: E DIELA, PASTAJ FESTA SHTETËRORE

Panorama Ulcinj, UlqinNë tre ditët e ardhshme në zonën e komunës së Ulqinit shitoret nuk do të punojnë.
Fillimisht është e diela që nuk punohet, ndërsa të hënën dhe të martën festohet Dita e Shtetësisë, 13 korriku.
Prandaj të shtunën duhet të bëhet blerja e artikujve të nevojshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…