Tre ditët e ardhshëm: FILLOJNË MANIFESTIMET E MËDHA

Carshia Ulqin, Carsija Ulcinj, Kaldrma, KalldramiNga e mërkura në Ulqin për çdo ditë do të mbahen manifestime të rëndësishme. Nesër fillon, siç thotë organizatori i këtij tubimi Ramiz Hajdari, panairi më i madh deri tani i prodhimeve artizanale “Ulqin 2014”, i cili do të mbahet deri të premtën mbrëmje në Ranë.

Një ditë më vonë e deri të shtunën, në plazhin “DOlcinium” do të organizohet “Southern Soul Festival”, manifestimi i cili Ulqin e vendosi në hartën e qyteteve Europiane në të cilët mbahen manifestimet e mëdha.

Të premten është spektakli në Molin e madh, ku do të mbahet manifestimi  “Mis Shqipëria”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…