Tryeza e rrumbullakët: KRIPORJA – ÇKA MË TEJ?

SolanaQendra për mbrojtjen dhe hulumtimin e shpendëve nga Podgorica dhe “Hapi gjelbër” nga Ulqini duhet të organizojë javën e ardhshme tryezën e rrumbullakët me temën “Kriporja – çka më tej?”

“Meqë ndërmarrja sot gjendet në probleme të mëdha qëllimi ynë është që ti mbledhim të gjitha palët e interesuara dhe të shkëmbejmë mendimet mbi të ardhmen e kësaj hapësirë duke marrë parasysh që bëhet fjalë për kënetën më të rëndësishme për shpend në Mal të Zi”, është lajmëruar nga kjo organizatë joqeveritare.

Shtohet që në këtë tubim i cili do të mbahet të hënën në Podgoricë do të marrin pjesë të gjithë prurësit kyç të vendimeve në fushat me rëndësi për Kriporen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…