Tubim solidariteti në Ujësjellës: MË NUK DO TË TOLEROJMË SULME NDAJ NESH

Në ndërmarrjen publike “Ujësjellësi” të enjten është mbajtur protesta në të cilin janë mbledhur mbi njëqind punëtorë. Ato me këtë akt donin të shprehnin solidaritetin me kolegen e vet Dul Veliun, i cili para disa ditësh është sulmuar nga pronari i furrës së bukës “Evropa” deri sa ishte në detyrë.

“Më nuk do të tolerojmë sulme ndaj nesh”, ju ka thënë të pranishmëve udhëheqësi i sindikatës së punëtorëve në këtë ndërmarrje Rasim Osmani duke apeluar në organet shtetërore të punojnë punën e vet.

Punëtorëve të mbledhur iu drejtuan dhe drejtori i kësaj ndërmarrje Fehim Avdiu dhe drejtoresha e NP “Veprimtari komunale” Zana Sarvan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…