Tubimi tradicional i oldtimerve: AUTOMJETET NGA VITET E TRIDHJETA

Në organizim të klubit “Ulcinium“ të premten filloi tubimi i 6 ndërkombëtar i oltimerve “Ulqin 2013”. Në këtë tubim treditor janë të pranishëm 24 automjete nga vitet e 30, 50 dhe 60 të shekullit 20 dhe nga pesë vendet e regjionit.

Sipas fjalëve të organizatorit kryesor Dasho Draga, pritja e mysafirëve është bërë para Xhamisë së detarëve në Ranë, e një kremtim i vogël është mbajtur në restorantin “Riva”.

Në manifestim morën pjesë dhe Ministri i komunikacionit dhe detarisë në Qeverinë e Malit të Zi Ivan Brajoviq, nënkryetari i komunës së Ulqinit Selim Resulbegoviq dhe përfaqësuesi i Drejtorisë së policisë Sead Frluçkiq.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…