Turizëm: OBJEKTET ME PISHINA KANË 30 PËR QIND MË SHUMË REZERVIME

pishina-bazenNë Ulqin momentalisht ndërtohen rreth 200 objekte të dedikuara para së gjithash për akomodimin e turistëve.

Edhe pse në rivierën e Ulqinit ka shumë krevate në akomodim privat, fakt është që disa objekte të rinj do të plotësojnë ofertën turistike të qytetin, gjegjësisht do të rrisin konkurrueshmërinë e këtij destinacioni.

Sepse, disa nga ato do të kenë pishina, të cilat, siç pohojnë nga agjencitë, kanë 30 për qind më shumë rezervime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…