Turizëm: PREZANTIMI I ULQINIT NË PANAIRIN E MOSKËS

Organizata turistike, Turisticka organizacijaNë kryeqytetin e Rusisë, Moskën, të mërkurën filloi „MIIT 2016“, një nga manifestimet më të mëdha panairike të turizmit në botë.

Në këtë tubim janë të pranishëm rreth tre mijë ekspozues nga mbi 180 vende të botës, ndërsa priten rreth 100.000 vizitorë.

Në „MIIT 2016“ Organizata turistike e Ulqinit do të prezantojë ofertën për verën e ardhshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…