Turizmi: TË UNIFIKOHET OFERTA E HOTELEVE TË VEGJËL

Panorama Jadran. Mala plazaNjë nga problemet më të mëdha të turizmit të Ulqinit është mungesa e hoteleve. Por, derisa ato priten, duhet të unifikohet oferta e hoteleve të vegjël në të cilët ka rreth 2 mijë shtretër, mendojnë ekspertët.

“Pronarët e hoteleve të vegjël duhet të themelojnë firmën e përbashkët për shitje dhe që bashkërisht të marrin pjesë në tregje. Kështu, kur prezantohen me 15-20 dhoma, nuk janë interesant për turoperatorët”, thotë punëtori i vjetër turistik Xhaudet-Xho Abazoviq.

Ai vlerëson që në këtë mënyrë riviera e Ulqinit do të jetë interesante për tregjet e europës perëndimore dhe që me këtë do të mund të zgjatet sezoni turistik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci