Turqi: TAKIMI ME MINISTRIN CAUSOGLUO

Serik 2 (1)Delegacioni i komunës së Ulqinit, të cilin e udhëheq kryetari Fatmir Gjeka, është takuar sot me shefin e diplomacies turke Mevlut Çaushoglun.

Ministri i punëve të jashtme të Turqisë ka premtuar çdo lloj ndihme për Ulqinin, në të cilën, përndryshe, ka qëndruar nga mesi i qershorit të këtij viti.

Në takim ishte i pranishëm dhe kryetari i komunës Serik dr Ramazan Calik, me të cilin dje Gjeka ka nënshkruar marrëveshjen e binjakëzimit të këtyre dy qyteteve.

Delegacioni i Ulqinit nesër përfundon vizitën zyrtare gjashtëditore në Turqi dhe kthehet në vend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…