Turqit deklaruan: DERI PËR VIT TË RI FILLON NDËRTIMI I AKVA PARKUT

Akva parkMbas hapjes së djeshme të ofertave në tenderin për qiradhënie afatgjate të tokës në Shtoj, është e qartë që kompania turke “Polin” do të ndërtojë akva parkun në Ulqin.

Kjo kompani e njohur është e vetmja e cila ka dorëzuar ofertën në shpalljen publike të cilën me 1 tetor e ka hapur komuna e Ulqinit.

Siç mëson Portali UL-info, drejtuesit e “Polinit” kanë paralajmëruar që deri në fund të këtij viti do të fillojnë punimet në ndërtimin e akva parkut më të madh në regjion, me sipërfaqe prej rreth 26 hektar, në pjesën e pasme të plazhit të madh në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci