TV UL-info: SI TË KALONI PESË DITË TË PAHARRUESHME NË ULQININ TONË TË BUKUR

Në Ulqin, siç thotë legjenda, ishte i burgosur për 5 vite shkrimtari i famshëm spanjoll, Miguel de Servantes. Ne po ju propozojmë si mund t’i kaloni pesë ditë të paharrueshme në këtë qytet të bukur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…