U dënua Kelmendi i ri: 530 EURO PËR SHKAK TË SULMIT FIZIK DHE KËRCËNIMEVE

Gjyqi për shkelje në Ulqin ka dënuar të mërkurën Liridon Kelmendin (30), të birin më të ri të Naser Kelmendit, me 530 euro, për arsye të prishjes së rendit dhe qetësisë.

Ai, siç lajmëruan nga policia, është arrestuar të martën në orët e vona mbasi që ja preu rrugën me makinë, e pastaj dhe sulmoi fizikisht Ulqinakun H.A.

Policia ka thënë që ka arrestuar Kelmendin, ndërsa prokurori themelor shtetërorë është deklaruar që në rastin në fjalë nuk ka elemente të veprës penale, por që bëhet fjalë të shkeljes së Ligjit për rendin publik dhe qetësinë.

Kelmendi pastaj u dërgua në Gjyqin e Ulqinit për shkelje, i cili e dënoi me 530 euro.

Njëkohësisht me urdhër të ministrit të punëve të brendshme në Mal të Zi Rashko Konjeviq Kelmendit të ri është dorëzuar vendimi që në afat prej 48 orësh të lëshoi Malin e Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN
Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në fillim të muajit të ardhshëm do të qëndrojë për një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi, mëson Portali Ul-info. Në ditën e parë të vizitës së saj

Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)
Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)

Sot ishte një ditë e bukur në Ulqin, të cilën qytetarë të shumtë e shfrytëzuan për shëtitje apo punë në Ullishtë. Në të njëjtën kohë, disa vendosën të marrin pjesë në hapjen ceremoniale të një tjetër Festivali

Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën
Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën

Të martën, më 31 janar 2023, komunën e Ulqinit do ta vizitojë delegacion i Qeverisë së Malit të Zi në krye me kryeministrin dr. Dritan Abazoviq. Në delegacion me kryeministrin Abazoviq do të jenë ministri

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e parë dhe ishin kryesisht gjermanë të sjellë nga agjencia “Miramare”.

Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT
Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT

Me rastin e fillimit të realizimit të projektit “Furnizimi me ujë dhe rregullimi i ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut – V, Ulqin”, kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari me bashkëpunëtorë