U festua Dita e Shkollës fillore “Boshko Strugar”: NXËNËSJA E GJENERATËS ALBIONA KATANA

Të martën në Shkollën fillore “Boshko Strugar” u festua solemnisht dita e këtij institucioni më të vjetër arsimor në Ulqin.

Në këtë ceremoni foli drejtoresha e shkollës Mlladenka-Maja Periq, u shfaq një film i shkurtër për aktivitetet në mes të dy ditëlindjeve dhe u realizua një program kulturor e artistik i përgatitur nga nxënësit e shkollës.

Nxënësve të vlerësuar në garat kombëtare u shpërndanë çmime, kurse nxënësja e gjeneratës u shpall Albiona Katana.

Në neremoninë e sotme ishin prezent kryetari i Komunës Omer Bajraktari, kryetari i Kuvendit të Komunës Ardijan Mavriq, drejtoreshat e shkollave të Ulqinit, si dhe përfaqësues të Sindikatës së Arsimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë