U mbajt Konventa themeluese e MZP: U ZGJODH KËSHILLI KOMUNAL I PARTISË SË RE

20131010_192427Në hotelin „Mediteran“ të enjten u mbajt Konventa themeluese e partisë më të re parlamentare në vend, Malit të Zi Pozitiv.

Delegatët e konventës kanë zgjedh Këshillin komunal prej 10 anëtarëve , i cili, siç është thënë, së shpejti do të zgjerohet. Anëtarët e parë të KK MZP në Ulqin janë: mr Dritan Abazoviq, Safet Beci, Ilir Harasani, Omer Bajraktari, Afrim Gjoni, Arijana Kurmemoviq, Aleksandra Latkoviq, Simo Dediq, Xhenan Mavriq dhe Zdenko Zhivkoviq.

Abazoviq tha që bëhet fjalë për gjeneratën e re të politikanëve e cila nuk është e kënaqur si zhvillohet Ulqini dhe e cila dëshiron të jetë subjekt konstruktiv në skenën politike të Ulqinit. „Me këtë akt praktikisht fillon fushata për zgjedhjet e ardhshme zgjedhore në të cilët do të marrim pjesë me sloganin „Me zemër për Ulqin““, shtoi ai.

Kryetari i MZP Darko Pajoviq tha që me Ulqin duhet të udhëheqin qytetarët e Ulqinit, e jo që pushtetarët lokal të shkojnë për mendim në Budve apo në Podgoricë. „Për 25 vite këtu bukvalisht të gjithë janë rreshtuar në pushtet dhe kanë treguar çka dinë“, theksoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN
Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në fillim të muajit të ardhshëm do të qëndrojë për një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi, mëson Portali Ul-info. Në ditën e parë të vizitës së saj

Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)
Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)

Sot ishte një ditë e bukur në Ulqin, të cilën qytetarë të shumtë e shfrytëzuan për shëtitje apo punë në Ullishtë. Në të njëjtën kohë, disa vendosën të marrin pjesë në hapjen ceremoniale të një tjetër Festivali

Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën
Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën

Të martën, më 31 janar 2023, komunën e Ulqinit do ta vizitojë delegacion i Qeverisë së Malit të Zi në krye me kryeministrin dr. Dritan Abazoviq. Në delegacion me kryeministrin Abazoviq do të jenë ministri

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e parë dhe ishin kryesisht gjermanë të sjellë nga agjencia “Miramare”.

Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT
Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT

Me rastin e fillimit të realizimit të projektit “Furnizimi me ujë dhe rregullimi i ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut – V, Ulqin”, kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari me bashkëpunëtorë