U mbajt Kuvendi i elektorëve të KNSH: U ZGJODHËN 16 ANËTARË

1377119_10151871189244354_573021384_nNë hotelin Mediteran, mbas afër shtatë orësh debat në momente dhe mjaft të ashpër, të dielen në Kuvendin e elektorëve janë zgjedhur 16 anëtarë të Këshillit nacional të Shqiptarëve në Mal të Zi.

Anëtarët e ri të KNSH janë: Pal Dreshaj, Faik Nika, Albert Camaj, Ivan Ivanoviq, Cano Lazoja, Ramazan Kurti, Sadri Balidemaj, Musa Gjoka, Tahir Gjonbalaj, Ilir Lazorja, Vahida Hasanaga – Nimanbegu, Bujar Hasangjekaj, Shpetim Maraj, Arijan Pulti, Ismet Kalaba dhe Qani Osmani.

Në Kuvend morri pjesë dhe ndihmës ministri për të drejtat e njeriut dhe pakicave Sabahudin Deliq.

Pritet që në mesin e tetorit do të mbahet mbledhja e KNSH, të cilën përveç 16 anëtarëve të zgjedhur, e përbëjnë po aq anëtarë sipas funksionit (deputetët në Parlamentin malazez, kryetarët e komunës dhe Kuvendit komunal të Ulqinit, kryetarët e Komunës urbane dhe Kuvendit të Komunës urbane të Tuzit, si dhe kryetarët e partive politike Shqiptare të cilët kanë këshilltarë në parlamentin lokal), të cilët do të zgjedhin kryetarin dhe sekretarin e këtij institucioni nacional më të lartë të Shqiptarëve në Mal të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide

Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET
Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET

Të nderuar qytetarë dhe qytetare të komunës së Ulqinit, përfaqësues të mediave, zonja dhe zotërinj! Konferencën e sotme për shtyp e kam thirrur për të ndarë me ju rezultatet e 100 ditëve të para që kur